Yrityksen kehittämispalvelut

Haluatko yritystoiminnastasi lisää rahaa, parempaa palkkaa, tehokkaampaa ajankäyttöä tai digitaalisuuden hyödyntämistä? Olen ELY-keskuksen valtuuttama palveluntuottaja, joten voit saada apuani jopa -80% halvemmalla. Vaihtoehtoina ovat kehittämissuunnitelman teko sekä konsultointiapu.


Kehittämissuunnitelma

Analyysipalvelu

Teen sinulle selkeän kehittämissuunnitelman, josta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Analyysista saatavan kehittämissuunnitelman toteuttamiseksi voit halutessasi hakea myös ELY:n konsultointipalveluun, jossa tarjoan sinulle pidempikestoista yhteistyötä tavallista palveluani halvempaan hintaan.

Analyysipalvelun sisältö

Analyysipalvelussa teemme yhdessä yrityksellesi kehittämissuunnitelman, jolloin sinulle syntyy kokonaiskäsitys liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta, mahdollisista strategiavaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista. Lopputuloksena on konkreettinen kehittämissuunnitelma, jota voit lähteä toteuttamaan.

Analyysin-palvelun hinta ja kesto

Hinta asiakkaalle 220 € + alv/pvä. Analyysin kesto on yleensä yksi päivä.


Yrittäjävalmentaja

Kiinnostuitko kehittämisyhteistyöstä kanssani?

Laita minulle sähköpostia tulemaan osoitteeseen tytti(at)tyttilaine.fi ja kerro lisää siitä, mihin tarvitsisit apua ja tukea.

Toivottavasti kuulen sinusta pian!


Konsultointiyhteistyö talouden, tuottavuuden tai digitalisaation kehittämiseen

Liiketoiminnan konsultointipalvelussa hyppäämme yhdessä syvemmälle bisneksesi ytimeen ja kehitämme digipalveluitasi yhdessä eteenpäin. Konsultointipalvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä. Palvelun tavoitteena on yrityksesi kasvu, uudistuminen ja tehokkuuden lisääminen.

Millaiselle yritykselle

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, joka haluaa tehostaa ja kehittää toimintojaan talouden, tuottavuuden ja digitalisaation osalta.

Tavoite

Palvelun tavoitteena on tehostaa yrityksesi liiketoimintaa kilpailukykyisemmäksi kehittämällä sekä hyödyntämällä uutta teknologiaa. Tavoite konkretisoituu paremmin aloittaessamme yhteistyön.

Toteutus

Palvelun aikana kartoitetaan ja kehitetään uuden teknologian ja digitalisaation hyödyntämismahdollisuuksia yrityksesi toiminnassa.

Hinta ja kesto

Hinta on 300 € +alv /päivä. Asiantuntijapalvelun kesto ja sisältö määräytyvät pk-yrityksen tarpeen mukaan. Tarpeen määrittely tehdään yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.

Yritysten kehittämispalvelut