Mitä 18 vuoden yrittäjyys on opettanut digimarkkinoinnista?

opit digimarkkinoinnista

Tiedätkö mitä? Firmani täyttää ensi viikolla 18 vuotta – se tulee siis täysi-ikäiseksi! 🙂 Monenlaista on tähän mennessä tullut nähtyä ja koettua (todellakin!). Katson taaksepäin ilolla ja kiitollisuudella, koska vaikka polku ei ole aina ollut helppo, on se ollut varsin mielenkiintoinen ja erittäin opettavainen. Millaisia tärkeimpiä oivalluksia olen sitten tähänastisen yrittäjämatkani varrella tehnyt?

Yksi tärkeimmistä digimarkkinoinnin opeista liittyy siihen yksinkertaiseen perusasiaan, jonka varmasti jokainen meistä on jo kuullut: asiakas on kuningas/kuningatar. Ilman asiakasta ei ole yritystoimintaa eikä yrittäjällä mielekästä työtä, josta saa lihaa leivän päälle – sekä tietysti mielellään ihan sitä leipääkin!

Asiakas on kingi, jonka tavoittaa digimarkkinoinnilla

Asiakas valitsee, missä leikkaa hiuksensa, mistä ostaa vaatteensa, mistä etsii tietoa sopivista palveluntarjoajista ja kenen kanssa jakaa palan omaa elämäänsä. Vain hän tekee päätöksiä siitä, mihin hän aikaansa, energiaansa ja rahaansa käyttää. Tuo kuningas/kuningatar todellakin ansaitsee ratkaisun ongelmaansa, apua haasteeseensa, iloa elämäänsä ja tukea tarpeisiinsa. Sinun on kriittisen tärkeää antaa tämän yrityksesi elinehdon tietää, että sinä olet olemassa!

Jotta pystyt etsimään ja ennen kaikkea löytämään asiakkaita, tarvitset markkinointia. Olen yrittäjänä tuskaillut markkinoinnin ja digimarkkinoinnin äärellä monin tavoin. Olen tehnyt käsittämättömiä mokia ja toiminut jopa tiedostamattani välinpitämättömästi asiakkaitteni suuntaan! Olen ilokseni huomannut myös oppineeni vuosien varrella ihan hurjasti – kauppakorkeakoulun opinnot ovat elämän korkeakoulussa onneksi jalostuneet lisää 🙂

Miten yrittäjä voi löytää näitä kuninkaita ja kuningattaria entistä enemmän ja entistä helpommin? Digitalisoituva maailmamme antaa siihen jopa helppoja, edullisia ja jopa maksuttomia ratkaisuja!

Digimarkkinoinnin haasteet

Tuntuuko digimarkkinointi sinusta joskus haastavalta ja jopa vaikealta. Useimmista yrittäjistä tuntuu. Haluan auttaa sinua ja siksi päätin toteuttaa firmani synttäreiden kunniaksi livelähetyksen, jossa kerron 8 yleistä virhettä digimarkkinoinnissa – ja kuinka sinä voit välttää ne! Live toteutuu Facebookissa ensi viikon perjantaina 18.8. klo 14 ja on sinulle täysin maksuton.

Klikkaa tästä, jos haluat tulla mukaan maksuttomaan liveen, jossa opit lisää siitä, miten juuri sinä voit välttää yleisimmät virheet markkinoinnissa. Laitan sinulle tarkemmat tiedot tulemaan ja voit halutessasi katsoa lähetyksen vaikka nauhoituksena, ellet pääse suorana linjoille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tytti*

P.S. Vieläkö jäi lukuintoa? Löydät lisää mielenkiintoisia artikkeleita täältä!

 

Someillaan?

Tytti Laine

Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan.

Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Tytti Laine
Someillaan?
Tytti Laine
Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *