Verkkotapahtuma – kasvata osaamistasi maksutta!

verkkotapahtuma

Erilaisia verkossa tapahtuvia luentoja, tapahtumia ja muita verkkovälitteisiä kohtaamisia on nyt hyvin tarjolla. Verkkotapahtuma voi antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa huimastikin yrittäjäosaamistasi – olitpa sitten missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Erilaisia verkossa tapahtuvia luentoja, tapahtumia ja muita verkkovälitteisiä kohtaamisia on nyt hyvin tarjolla. Upeaa niissä on se, että ne mahdollistavat osallistumisen jokaiselle yrittäjälle mistä tahansa, kunhan vaan omistaa laitteen, jolla pääsee nettiin. Tapahtumien ohjelma ja sisältö vaihtelevat paljon ja siksi kaikki varmasti löytävät ne itselleen sopivimmat ja hyödyllisimmät tilaisuudet, joihin osallistua.

Itse ainakin haluan käyttää aikaani vain sellaiseen, josta voi olla minulle aidosti hyötyä, vaikka tilaisuus olisikin minulle täysin maksuton (aika on rahaa, kuten tiedät ;-)). Osallistun verkossakin tilaisuuksiin, josta voin saada uusia ideoita ja uutta inspiraatiota ja/tai konkreettisia keinoja ja vinkkejä oman bisnekseni vauhdittamiseen. Seuraavaksi kerron ihan uudesta, tulevasta verkkotapahtumastani, johon osallistumalla uskon sinun saavan käytännöllisistä vinkkejä ja keinojen lisäksi myös uutta intoa ja inspiraatiota yrittäjyyteesi!

Minkälainen verkkotapahtuma BisnesSummit on ja miten se syntyi?

Olen toiminut yrittäjänä kohta 21 vuotta ja yrittäjien auttaminen on minulle sydämen asia. Koronakriisin yllättäessä mietin heti, mitä voisin nyt tehdä auttaakseni yrittäjiä. Sain idean pyytää toisia yrittäjiä talkoisiin ja aloin etsimään tapahtumaan yrittäjiä, jotka jakaisivat ilolla omaa osaamistaan muille yrittäjille.

Nyt olemme siinä pisteessä, että järjestämme yhdessä kesäkuussa ensimmäisen eri yritystoiminnan aiheisiin keskittyvän BisnesSummit-verkkotapahtuman. Uudessa verkkotapahtumassa yrittäjät auttavat toisia yrittäjiä kasvattamaan yrittäjäosaamistaan ja saamaan (ehkä ihan uuttakin) intoa ja inspiraatiota yrittäjyyteensä. Mukana olevat yrittäjät jakavat sinulle timanttisia tärppejään ja vaikuttavia vinkkejään, joita voit hyödyntää vaikka heti omassa yritystoiminnassasi. Kuka tietää, vaikka saisit verkkotapahtumassa myös sellaisen oivalluksen, jolla jalostat bisnestäsi itsellesi ja asiakkaillesi vieläkin paremmaksi!

Näin pääset kasvattamaan osaamistasi maksuttomassa BisnesSummit-verkkotapahtumassa!

Verkkotapahtuma järjestetään 11.6.-15.6. ja jokaisena tapahtumapäivänä kaksi upeaa yrittäjää jakavat sinulle osaamistaan verkkoluennon muodossa. Torstaista maanantaihin toteutettavassa BisnesSummitissa jokaisen päivän luennot ovat katsottavissasi aina 24 tunnin ajan. Tulet kasvattamaan yrittäjäosaamistasi muun muassa markkinoinnista, esiintymisestä ja tehokkaasta etätyöskentelystä.

Tsekkaa BisnesSummitin ohjelma ja kiinnostavat yrittäjät tästä ja varaa paikkasi heti kesän inspiroivammassa verkkotapahtumassa! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tytti Laine
Someillaan?

Kommentit

Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Haluatko lisää intoa ja inspiraatiota? Onnistuu! Jätä tietosi