Search
Generic filters

Tytti Laine

Tytti Laine auttaa pienyrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia saamaan enemmän iloa ja rahaa sekä elämään unelmiensa elämää yrittäjänä. Hän on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja.

Tytin asiakkaat arvostavat hänen vankkaa kokemustaan ja napakkaa asiantuntemustaan oman yrittäjä- ja digiosaamisensa vahvistajana. Yhteistyön aiheina ovat mm. oman osaamisen muuttaminen digituotteeksi, oman itsen johtaminen sekä palvelujen hinnoittelu ja kannattavuus. Yrittäjät ovat nauttineet yhteisestä ideoinnista, ideoiden jäsentämisestä sekä siitä, että Tytti antaa selkeitä vinkkejä ja neuvoja ja tukee seuraavien askelten löytämisessä ja ottamisessa.

Tytti on tukenut tuhansien yrittäjien kehittymistä henkilökohtaisen yrittäjävalmennuksen, Yhdessäonnistujat-digiyhteisönsä, Eduksi-verkkokoulutusalustansa sekä aiemman Ytyä yksinyrittäjyyteen! -projektinsa avulla. Tytti opastaa pienyrittäjiä luomaan itseä inspiroivaa bisnestä niin, että asiakkaan lisäksi yrittäjä itsekin on erittäin tyytyväinen.

Vaikka Tytti sattui syntymään yrittäjäperheeseen, ei hänelle ollut itsestään selvää, että hän itse lähtisi yrittäjäksi. Opinnot Helsingin yliopistolla ja kauppakorkeakoululla sekä työkokemus mm. asiakastyytyväisyyden kehittämisen parissa ohjasivat Tytin kuitenkin yrittäjyyden polulle. Ensimmäisen (ja erittäin rankan) oman kimppafirmayrittäjäkokemuksensa jälkeen Tytille selkiintyi, että hän todella haluaa auttaa toisia yrittäjiä.

"Halusin perustaa 20 vuotta sitten oman yritykseni, jotta voisin auttaa toisia yrittäjiä elämään onnellista elämää ja menestymään. Koen, että se on minun elämäntehtäväni ja haluan todellakin aidosti auttaa asiakkaitani.”

Tulet nauttimaan muutoksista, joita koet työskentelemällä Tytin kanssa hänen ohjelmissaan ja jotka auttavat sinua lisäämään onnistumisiasi ja onnellisuuttasi!

Tytti Laine

Tytti tarjoaa yritystoimintaa vauhdittavia vinkkejä, toimivia tekniikoita ja muuta apua viikottaisilla posteillaan ja muilla maksuttomillakin keinoilla, jotka ovat saatavilla hänen nettisivuiltaan www.tyttilaine.fi.

TOP 5 -poiminnat

Työ

Koulutus

Luottamustoimet ja jäsenyydet

Kiinnostuksen kohteeni

Random facts