Henkilökohtainen yrittäjävalmennus

Henkilökohtainen yrittäjävalmennus auttaa sinua elämään unelmiesi elämää yrittäjänä. Se auttaa sinua muodostamaan omasta yrittäjyydestäsi sellaista, että saat sitä, mitä elämältäsi ja yritystoiminnaltasi haluat.

Haluat ehkä...

  • enemmän rahaa
  • tehdä töitä vähemmän tai vapaammin
  • viedä osaamistasi verkkoon ja tienata digituotteillasi
  • löytää loistavia yhteistyökumppaneita auttamaan tavoitteittesi saavuttamisessa
  • oppia löytämään enemmän juuri sinun ihanneasiakkaitasi
  • selkeyttää yritystoimintaasi ja toimintatapojasi
  • haastaa hinnoitteluasi ja paketoida palvelujasi uudella tavalla palvelemaan entistä paremmin omia ihanneasiakkaitasi
  • kokea vähemmän kiirettä ja enemmän rentoutta
  • viettää laadukkaampaa vapaa-aikaa läheistesi kanssa unelmoida isommin - ja toteuttaa unelmasi!

Mitä yrittäjävalmennus on?

Henkilökohtainen yrittäjävalmennus on enemmän kuin pelkkää brändäystä tai markkinointia. Löydät keinoja toteuttaa juuri sinun näköistäsi yrittäjyyttä ja elää sellaista elämää, jollaista juuri sinä haluat elää. Luot yritystoiminnastasi sellaista, että ihanneasiakkaasi haluavat työskennellä kanssasi juuri siksi, että sinä olet SINÄ.

Missä ja miten valmennus tapahtuu?

Työskentelen verkkovälitteisesti missä tahansa päin Suomea toimivien upeiden, eteenpäin haluavien yrittäjien kanssa. Yhteistyö kestää yleensä 4-6 kuukautta ja käsittää yhteisten videokeskustelukertojen lisäksi rajoittamattoman sähköpostituen varmistamaan sitä, että saat näkökulmia, intoa ja konkreettisia keinoja omiin seuraaviin askeliisi. Valmennuksen tarkoitus on tuoda sille määritellyt tavoitteet todeksi ja päästä todellakin tavoitteista tuloksiin.

Kokeile sparrausta maksutta

Heräsikö kiinnostuksesi mahdollisesta valmennusyhteistyöstä kanssani? Haluaisitko investoida maksuttomaan 20 minuutin sparraukseen tehdäksesi Olennaisia Oivalluksia omasta yrittäjyydestäsi? Vastaa muutamaan kysymykseeni täällä, niin otan sinuun yhteyttä!

Tietoa Tytistä

Jos haluat tutustua enemmän siihen, millainen ihminen minä olen ja mitä 18 vuoden omalle yrittäjätaipaleelleni on sisältynyt (sen lisäksi, että sain 656 henkilöä mukaan ensimmäiselle omalle verkkokurssilleni ja olen tehnyt viisinumeroisia myyntikuukausia digibisneksessä), voit tehdä sen täältä.

Asiakkaitteni kertomaa

Nainen, Pirkanmaa

"Tytti oli oikea valinta taustansa, kokemuksensa ja ennen kaikkea asenteensa takia. Valmennuksen aikana olen mm. kehittänyt koulutustuotteitani digitaalisempaan suuntaan, alkanut toteuttaa suunnitelmallista sähköpostimarkkinointia, nostanut hintojani ja määritellyt ihanneasiakkaani. En mitenkään olisi jaksanut puurtaa tätä kaikkea yksin ilman Tyttiä. Itseeni sijoitettu rahamäärä on tullut ja tulee vielä takaisin moninkertaisena! "

Lue koko asiakastarina!

Yrittäjä Piia Tuominen

"Pidän valmennuksen tärkeimpänä asiana mahdollisuuksieni ja vaihtoehtojeni lisääntymistä. Monesti ne asiat, joissa tarvitsemme valmennusta, liittyvät omaan rajoittuneisuuteemme tai siihen ettemme tiedä, miten voisimme muuttaa toimintatapojamme."

Lue Pian tarina!