Ota tästä!

Olen koonnut sinulle kattavan kokoelman maksuttomia oppaita ja kursseja, joista toivon olevan sinulle hurjasti hyötyä ja isosti iloa bisneksessäsi. Poimi joukosta sinulle tarpeellisimmat ja mieluisimmat sisällöt tai tsekkaa vaikka kaikki kerralla!

Enemmän euroja! -verkkokurssi

Haluatko oppia viidessä päivässä, miten voit saada enemmän euroja bisneksestäsi? Opi helposti ja omaan tahtiin verkon välityksellä miten nautit ja tienaat yrittäjänä enemmän! Aloita verkkokurssi tästä.


Yrittäjästä yhdessäonnistujaksi -ryhmä

Tervetuloa mukaan Yrittäjästä yhdessäonnistujaksi -FB-ryhmääni! Se on intohimoisesti omaan yrittäjyyteensä ja yrityksensä kehittämiseen suhtautuvien, osaavien ja inspiroivien yrittäjien yhteisö, johon olet lämpimästi tervetullut! ☀️

15 keinoa kasvattaa omaa sähköpostilistaasi

Sähköposti on yrittäjille tärkeä markkinointikanava, joten sähköpostilistan koolla on todellakin merkitystä. Nappaa keinot talteen ja ala kasvattaa listaasi kohisten! Se tulee näkymään varmasti myös myynnissäsi!

Työkaluja maksuttoman lahjan tekemiseen

Maksuton lahja on oiva tapa kasvattaa sähköpostilistaa ja tutustuttaa asiakas omaan osaamiseesi. Samalla ilahdutat häntä loistavalla sisällöllä. Lue vinkit maksuttoman lahjasi toteuttamiseen oppaasta!

Instagram-opas

Instagram kasvattaa suosiotaan jatkuvasti Suomessa, onko sinulla jo tili siellä? Haluaisitko panostaa Instagramiin enemmän? Tsekkaa vinkit inspiroivan Instagramin käyttöön oppaasta!

25 vinkkiä tehokkaampaan ajankäyttöön

Aika on nykyään aina kortilla ja välillä tuntuu siltä, ettei ehdi millään tekemään kaikkea, mitä haluaisi. Katso 25 ajankäyttöäsi helpottavaa vinkkiä ja hallitse omaa aikaasi, niin aikaa jää enemmän kaikkeen kivaankin!