Search
Generic filters

Ota tästä!

Olen koonnut sinulle kattavan kokoelman maksuttomia oppaita ja kursseja, joista toivon olevan sinulle hurjasti hyötyä ja isosti iloa bisneksessäsi. Poimi joukosta sinulle tarpeellisimmat ja mieluisimmat sisällöt tai tsekkaa vaikka kaikki kerralla!

52 maksutonta vinkkiä tuottavuutesi ja tehokkuutesi parantamiseen

52 maksutonta vinkkiä tuottavuutesi ja tehokkuutesi parantamiseen

Nappaa 52 konkreettista vinkkiä parantamaan tuottavuuttasi ja tehokkuuttasi, jotka todistetusti toimivat (= säästävät sinulta aikaa ja rahaa!).

Paketoi osaamistasi kannattaviksi digituotteiksi!

Paketoi osaamistasi kannattaviksi digituotteiksi -minikurssi

Haluatko saada tuloa verkon välityksellä ja samalla turvata talouttasi enemmän digitaalisilla keinoilla? Varaa paikkasi maksuttomalle miniverkkokurssille!

Pienyrityksen julkisen rahoituksen opas

Pienyrityksen julkisen rahoituksen -opas

Löydät maksuttomasta oppaasta yleisimmin käytetyt ja laajimmin hyödynnettävät tuet. Saat helposti ja nopeasti käsityksen siitä, millaisia rahoitusvaihtoehtoja yrityksellesi on olemassa.

Enemmän euroja -verkkokurssi

Enemmän euroja! -verkkokurssi

Haluatko oppia viidessä päivässä, miten voit saada enemmän euroja bisneksestäsi? Opi helposti ja omaan tahtiin verkon välityksellä, miten hinnoittelet ja paketoit siten, että saat työstäsi parempaa palkkaa ja saat asiakkaasi ostamaan kerralla enemmän ja vielä useammin.

15 keinoa kasvattaa omaa sahkopostilistaasi

15 keinoa kasvattaa omaa sähköpostilistaasi

Sähköposti on yrittäjille tärkeä markkinointikanava, joten sähköpostilistan koolla on todellakin merkitystä. Nappaa keinot talteen ja ala kasvattaa listaasi kohisten! Se tulee näkymään varmasti myös myynnissäsi!

Paketoi osaamistasi kannattaviksi digituotteiksi!

Yrittäjästä yhdessäonnistujaksi -ryhmä

Tervetuloa mukaan Yrittäjästä yhdessäonnistujaksi -FB-ryhmääni! Se on intohimoisesti omaan yrittäjyyteensä ja yrityksensä kehittämiseen suhtautuvien, osaavien ja inspiroivien yrittäjien yhteisö, johon olet lämpimästi tervetullut! ☀️