Ota tästä!

Olen koonnut sinulle kattavan kokoelman maksuttomia oppaita ja kursseja, joista toivon olevan sinulle hurjasti hyötyä ja isosti iloa bisneksessäsi. Poimi joukosta sinulle tarpeellisimmat ja mieluisimmat sisällöt tai tsekkaa vaikka kaikki kerralla!

Pienyrityksen julkisen rahoituksen -opas
 

Löydät maksuttomasta oppaasta yleisimmin käytetyt ja laajimmin hyödynnettävät tuet. Saat helposti ja nopeasti käsityksen siitä, millaisia rahoitusvaihtoehtoja yrityksellesi on olemassa.


Paketoi osaamistasi kannattaviksi digituotteiksi -minikurssi

Haluatko saada tuloa verkon välityksellä ja samalla turvata talouttasi enemmän digitaalisilla keinoilla? Varaa paikkasi maksuttomalle miniverkkokurssille!


Enemmän euroja! -verkkokurssi
 

Haluatko oppia viidessä päivässä, miten voit saada enemmän euroja bisneksestäsi? Opi helposti ja omaan tahtiin verkon välityksellä, miten hinnoittelet ja paketoit siten, että saat työstäsi parempaa palkkaa ja saat asiakkaasi ostamaan kerralla enemmän ja vielä useammin.


Mitä julkista rahoitusta voit nyt hakea ja miten -verkkoluento

Saat kuulla, mitä julkista rahoitusta sinun on mahdollista hakea ja mitä ehtoja niihin liittyy. Kerron myös, miten voisit saada yrityksellesi rahoitusta tueksesi haastavaan tilanteeseen.
 
 


15 keinoa kasvattaa omaa sähköpostilistaasi

Sähköposti on yrittäjille tärkeä markkinointikanava, joten sähköpostilistan koolla on todellakin merkitystä. Nappaa keinot talteen ja ala kasvattaa listaasi kohisten! Se tulee näkymään varmasti myös myynnissäsi!
 


Yrittäjästä yhdessäonnistujaksi -ryhmä

Tervetuloa mukaan Yrittäjästä yhdessäonnistujaksi -FB-ryhmääni! Se on intohimoisesti omaan yrittäjyyteensä ja yrityksensä kehittämiseen suhtautuvien, osaavien ja inspiroivien yrittäjien yhteisö, johon olet lämpimästi tervetullut! ☀️