Search
Generic filters

Miksi sinun kannattaa järjestää maksuton webinaari?

maksuton webinaari

Pidin oman ensimmäisen webinaarini muutamia vuosia sitten, kun webinaareja ei niin paljon vielä pidetty. Olin tosi tyytyväinen webinaariin, vaikka osallistujia oli vain kourallinen (se oli silti hyvä määrä). Nykyään webinaarit ovat niin supersuosittuja, että niiden ääreen kerääntyy lähes poikkeuksetta suuri joukko ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita webinaarin aiheesta.

Miksi sinunkin sitten kannattaisi järjestää oma maksuton webinaari? Koska webinaari on loistava tapa esitellä omia tuotetta ja palveluita sekä saada niitä myös myydyksi! Olen itsekin saavuttanut viisinumeroista myyntiä webinaareilla.

Miksi maksuton webinaari on niin toimiva tapa saada kauppaa?

1. Saat paikalle oikeasti aiheesta kiinnostuneita ihmisiä

Aiheesta jo valmiiksi kiinnostunut ihminen on se potentiaalisin ostaja. Järjestäessäsi webinaarin saat siis samaan paikkaan yhtä aikaa suuren joukon ihmisiä, jotka ovat tulleet kuuntelemaan juuri sinua ja aihetta, joka heitä kiinnostaa. Tämä on nykypäivänä todella arvokasta, koska asiakkaasi ovat kiireisiä ja on olemassa äärettömän paljon asioita, jotka voivat viedä heidän huomionsa. Se, että saat potentiaalisten asiakkaittesi huomion hetkeksi vain itsellesi, on korvaamattoman tärkeää.

2. Saat tuotua asiantuntijuuttasi paremmin esille

Saat tuotua asiantuntijuuttasi paremmin esille webinaarissa, koska sinulla on yleensä noin tunnin verran aikaa tutustuttaa kuulijasi itseesi ja siihen, mitä kaikkea upeaa pystyt hänelle tarjoamaan. Vaikka kaikki osallistujat eivät webinaarissa tai sen jälkeen sinulta sillä hetkellä ostaisi, olet kuitenkin antanut itsestäsi osaavan ja ammattitaitoisen kuvan joka takuulla on jäänyt heidän mieleensä. Rakennat siis samalla (kuin teet kauppaa) omaa asiantuntijakuvaasi ihanneasiakkaillesi ja se on lähes yhtä tärkeää kuin sen hetkinen myynti tulevaisuutesi kannalta.

3. Maksuton webinaari on tilaisuus antaa ja ottaa samanaikaisesti

Miksi webinaarin järjestäminen toimii sitten niin hyvin? Webinaarissa sinulla on tilaisuus ns. antaa ja ottaa samalla kertaa eli annat kuulijoillesi oikeasti jotain hyödyllistä sitä vastaan, että he ovat saapuneet paikalle. Voit antaa heille esim. toimivia vinkkejä webinaarin aiheesta tai tutustuttaa heidät aiheeseen kunnolla. Kun olet ensin antanut heille sen, mitä olit heille ilmoittautuessa luvannut ja vakuuttanut, että aiheeseen on tärkeää panostaa, sinun on helpompi tarjota heille tuotettasi tai palveluasi.

4. Vuorovaikutteinen ympäristö, johon voi osallistua mistä tahansa

Webinaarissa sinä olet läsnä osallistujille kuvan välityksellä reaaliaikaisesti joka toimii usein paremmin kuin kasvottomat sähköpostiviestit tai FB-mainokset. Saat kuulijoihisi aidon yhteyden, jossa myös he pystyvät jakamaan ajatuksiaan ja kysymyksiään kanssasi chatin välityksellä.

Lisäksi webinaarin suurimpia hyötyjä on se, että siihen voi osallistua käytännössä mistä päin maailmaa tahansa. Kaikilla on siis aidosti mahdollisuus päästä paikalle, kun vaan saa tiedon webinaarista hyvissä ajoin, että voi merkitä sen allakkaan ajoissa.

 

Haluaisitko itsekin järjestää webinaarin, mutta kaipaisit siihen ensin hieman neuvoja?

Yhteistyökumppanini Aki Töyräs on järjestämässä torstaina 17.5. klo 18 maksuttoman webinaarin, jossa hän paljastaa parhaat vinkkinsä, miten myydä verkkovalmennuksia viisinumeroisesti webinaarien avulla.

Olen itsekin tehnyt Akin vinkeillä ennätysmäärän myyntiä webinaarissa. Hän todella tietää, mitä tekee ja on nyt valmis paljastamaan sen sinullekin 😉

Pääset ilmoittautumaan mukaan webinaariin tästä!

Tytti Laine
Someillaan?

Kommentit

Aiheeseen liittyvää