Johda itseäsi ja johdata bisneksesi kasvuun!

Itsensä johtaminen on taito pitää kaikki langat käsissä samalla voiden hyvin ja tuottaen tulosta. Hyvinvoinnin ja yrittäjyyden tulisi siis kulkea käsi kädessä. Miten? Vastaus löytyy itsensä johtamisesta. Lue tästä muutama fakta sekä vinkki itsensä johtamiseen ja hae lisävinkit sekä tuki niiden todelliseen käyttöönottoon Suomen Yrittäjien kanssa toukokuussa toteutettavasta webinaaristani!

Työhyvinvoinnin merkityksestä puhutaan paljon ja siitä on viime vuosina tullut onnistuneen bisneksen kulmakivi. Yrittäjien työhyvinvoinnista puhuminen sekä sen toteuttaminen jää kuitenkin usein vähemmälle. Erityisesti pienyrittäjien kohdalla korostuu yrittäjän oma vastuu työssä jaksamisestaan, sillä heillä ei ole ympärillään yhtä kattavaa tukiverkostoa kuin palkkatyöntekijällä, eikä heidän työhyvinvointiinsa voi vaikuttaa kukaan muu kuin he itse.  Joten yrittäjä, havahdutko välillä siihen, että kello lyö jo isoja lukemia ja sinulla olisi vielä paljon tehtävää? Tai että punnitset usein työpäivän aikana, mihin sinun kannattaisi panostaa aikaasi? Ratkaisu näihin ongelmiin löytyy itsensä johtamisen keinojen avulla!

Itsensä johtaminen paneutuu itsensä ja omien tunteidensa tuntemiseen, omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamiseen, oman hyvinvoinnin huolehtimiseen sekä rajojen asettamiseen. Työtahdin hallinta sekä sisäinen puhe eli tapa, jolla puhut itsellesi ovat myös avainasemassa. Taito johtaa itseään vaikuttaa suuresti yrittäjän koko elämään – paitsi yrityksen tehokkuuteen itsensä johtaminen vaikuttaa myös myyntiin, yrittäjän hyvinvointiin ja vapaa-aikaan. Kyse ei siis tässäkään tapauksessa ole vain työstä – vaan sinusta ja sinun hyvinvoinnistasi. Itsensä johtaminen perustuu selkeisiin tavoitteisiin ja onnistuneisiin valintoihin. Yhtenä itsensä johtamisen kulmakivistä voidaankin pitää priorisointia ja tietoista asioiden tekemättä jättämistä. On tärkeää, etenkin yrittäjänä, hyväksyä myös se, etteivät kaikki asiat ole yrittäjän omassa vaikutuspiirissä. Viime kädessä kyse on siis tiedostamisesta varsinkin siihen liittyen, mihin pystyy ja valitsee vaikuttaa.

Tietoisella itsesi johtamisella vältät siis turhan stressin, kasaantuvat hommat ja päällekkäiset tapaamiset sekä taloudelliset epävakaudet samalla toimien kustannustehokkaasti. Itsesi johtamisen avulla tavoitteesi, aikataulusi sekä työtehtäväsi ovat selkeämpiä. Itsesi johtamisen avulla pystyt siis löytämään keinoja, miten juuri sinun kannattaisi johtaa itseäsi bisneksellesi hyödyllisimmällä tavalla voiden myös itse paremmin. Voit napata vinkkejä ajankäyttöön myös tästä oppaasta.

Ulkopuolisen apu itsensä johtamiseen on kriittisen tärkeää. Emme ole itse useinkaan parhaita oman toimimisemme kehittämisen näkijöitä. Ainakin minä olen saanut todella monien tapojen ja toimintatyylien kehittämiseen apua toisilta! Nyt sinulla on siis hyvä mahdollisuus saada konkreettisia toimenpiteitä aikaan ja huolehtia siitä että asioihin tulee oikeasti muutos!

Kokemuksesta voin sanoa, että yrittäjien on usein vaikea nähdä ja hahmottaa mitkä ovat omat selkeät tavoitteet, joita kohti yritys toiminnallaan pyrkii ja mitä toimenpiteitä tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan. Itsensä johtamisen webinaarini tarjoaa apuja näiden tavoitteiden hahmottamiseen. Huolehtien samalla siitä, että sinä voit hyvin.

Huomasitko lukiessasi tuttuja haasteita arjessa? Jäikö mielikuva siististä kalenterista, hyvinvoivasta itsestäsi sekä menestyvästä ja samalla hauskasta bisneksestäsi kutittelemaan takaraivoon? Tule webinaariini saamaan juuri sinulle toimivia tärppejä ja käytännöllisiä keinoja, miten voit menestyä paremmin bisneksessäsi, kun osaat johtaa itseäsi tehokkaasti! Itsensä johtamista voi ja kannattaa harjoitella, sillä se tukee jokaista elämäsi osa-aluetta ei pelkästään työtäsi.

Tiistaina 14.5.2019 klo 9.30-10.45 järjestettävään webinaarin osallistuttuasi tiedät täsmälleen, mitä juuri sinä voit tehdä, jotta saat elämäsi sopivaan balanssiin ja bisneksesi menestymään entistäkin paremmin! Koulutus järjestetään etänä ja sen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin.

Osallistumaan pääset tästä linkistä!

 

Yrittäjältä yrittäjälle – ihmiseltä ihmiselle

 

Tytti Laine
Someillaan?

Kommentit

Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Haluatko lisää intoa ja inspiraatiota? Onnistuu! Jätä tietosi