Instagramin 5 hyötyä yrittäjälle

instagramin

“Instagram nousee kohisten”, hehkuttaa Suomen yrittäjät verkkouutisessaan. Jo miljoona suomalaista käyttää Instagramia ja erityisesti palvelu on kasvattanut suosiotaan yritysten parissa. Forresterin vuonna 2016 tekemän tutkimuksen mukaan Instagramin julkaisut sitouttaa ihmisiä nykyään jopa paremmin kuin Facebook. Luultavasti ihmisten on helpompi lähestyä yrityksiä Instagramissa kuin muissa palveluissa.

Onko sinun yrityksesi jo Instagramissa? Jos ei niin hariappia mukaan vaan! Instagramia pystyy hyödyntämään millä toimialalla tahansa! Inspiroiva kuvapalvelu on paljon muutakin, kun kivoja ja kauniita kuvia. Siitä voi olla sinulle enemmän hyötyä kuin arvaatkaan 😉

Instagramin hyödyt yrittäjälle

  1. Yhteyden ottaminen on superhelppoa

Ihmiset saavat nopeasti yhteyden sinuun ja yritykseesi, koska Instagramin yritystilin profiiliin tulee ota yhteyttä -nappi, jonka kautta yrityksestäsi kiinnostunut saa yhteyden sinuun kätevästi surffaillessaan Instagramissa. Saat liitettyä nappiin myös reittiohjeet toimipaikkaasi! Kätevää, eikö vain?

  1. Tilastoista apua

Tilastot ovat hyödynnettävissäsi yritystilissä. Kävijätilastot tarjoavat sinulle tärkeätä dataa mm. siitä, mitkä julkaisusi menestyvät parhaiten ja mikä on paras aika julkaista. Käytä tilastoja hyödyksesi julkaistessasi ja markkinoidessasi Instagramissa!

  1. Yhdistä Facebook- ja Instagram-tilit

Saat yhdistettyä kätevästi Instagram- ja FB-tilisi. Voit esim. säästää aikaa julkaisemalla saman kuvan sekä Instagramiin että Facebookiin.

  1. Mainostaminen suoraan Instagramissa

Mainosta Instagramissa. Instagram-mainonta toimii samalla tavalla kuin Facebook-mainonta, joten jos osaat käyttää Facebookin mainostyökalua, osaat tehdä saman myös Instagramin puolella. Erityisesti Instagramin Stories-osio on ollut suosittu mainostajien keskuudessa. Rohkeasti vaan markkinoimaan!

  1. Kerro yrityksesi tarinaa

Paras kanava kertoa yrityksesi tarinaa! Visuaaliset elementit ovat tutkitusti paras tapa kiinnittää ihmisten huomio, tekstiin kiinnitetään huomiota vasta niiden jälkeen. Kerro yrityksesi tarinaa houkuttelevin kuvin ja videoin. Älä kuitenkaan postaa pelkkiä tuotekuvia vaan maalaa yrityksesi tarinaa aitojen hetkien, arvojen ja asiakkaittesi kautta 😉

Tule ihmeessä tsekkaamaan, miltä minun Instaprofiilini näyttää ja mitä minä Instagramissa touhuan. Löydät profiilini nimellä @tytti.laine 😉

Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

P.S. Jos sinulla ei ole vielä tiliä tässä insiroivassa palvelussa, perusta se nyt 😉

Tytti Laine
Someillaan?

Tytti Laine

Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan.

Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Tytti Laine
Someillaan?
Tytti Laine
Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *