Asiakastarina: yrittäjä Piia Tuominen

Yrittäjä Piia Tuominen on mukana kanssani yrittäjävalmennusmatkalla, jonka tavoitteena on vauhdittaa Piian yritystoimintaa sekä lisätä Piian omaa ja hänen asiakkaidensa tyytyväisyyttä.

Piia Tuominen on NLP-valmentaja, pian valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Yhdessäonnistujat-digiyhteisön jäsen, jonka intohimona on auttaa asiakkaitaan elämään itsensä näköistä, astetta parempaa, säkenöivää elämää Astetta Parempi Elämä -yrityksensä kautta.


Ensimmäinen valmennuskerta

Ensimmäiseltä sparrauskerralta jäi päällimmäisenä mieleen, kuinka mukavaa Tytin kanssa on keskustella ja miten helppoa hänelle onkaan kertoa omia ajatuksiaan. Sparrauskerran mielenkiintoisin asia tapahtui, kun Tytti kysyi minulta, keitä minä autan, ketkä ovat minun asiakkaitani? Hän auttoi minua oikeasti määrittämään ihanneasiakkaani. Kerroin myös, että autan ihanneasiakkaitani erilaisissa “jumitilanteissa”. Tämän jälkeen Tytti sanoi minulle, että tavallaan olet itsekin jumissa oman tilanteesi kanssa. En ollut ajatellut asiaa ollenkaan tältä kantilta.

Onneksi jumitilanteeni tuntui hellittävän jo ensimmäisen tapaamiskertamme jälkeen ja minusta tuntuu, että asiat ovat nyt jo menneet eteenpäin. Olen vakuuttunut siitä, että jokaisella valmentajallakin tulee olla valmentaja. Olen todella tyytyväinen, että päätin kirjoittaa Tytille ja lähteä mukaan valmennusmatkalle.

Toinen valmennuskerta

Toinen valmennuskerta on takana ja kylläpä voikin olla ihminen innoissaan. Sain Tytiltä jälleen paljon kannustusta ja tukea. Pidän erityisesti Tytin esittämistä kysymyksistä ja siitä, että hän heittää minulle haasteita, joita voin tehdä ja pohtia ennen seuraavaa sparrauskertaa.

Tytti esittää kysymyksiä, jotka vievät ajatteluani eteenpäin ja haasteita, jotka koen itselleni merkitykselliseksi, koska Tytti osaa sitoa ne minulle tärkeisiin asioihin. Tytti tuntuu tietävän, mitä olen itsekin jo jollain tasolla ajatellut ja antaa minulle työkaluja siihen, miten kannattaisi toimia ja mitä uutta lähestymis- tai toimintatapaa minun kannattaisi kokeilla.

Voin hyvin jo näiden kahden ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen suositella Tytin henkilökohtaista yrittäjävalmennusta muillekin yrittäjille. Olen varma, että seuraavaan kertaan mennessä asiat varmasti edistyvät taas vaikka kuinka paljon!

Kolmas valmennuskerta

Uskomaton innostus päällä. Kolmas sparrauskerta Tytin kanssa toi uusia oivalluksia, mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, joita en ollut aiemmin tullut ajatelleeksi. En tiedä, miksi en tullut aiemmin ajatelleeksi näitä vaihtoehtoja, esim. oman luentoni livestreamausta. Mitenköhän paljon muilla yrittäjillä on asioita, joita he voisivat hyödyntää omassa toiminnassaan, mutta eivät vain ole tulleet ajatelleeksi asioita tarkemmin?

Pidän valmennuksen tärkeimpänä asiana mahdollisuuksieni ja vaihtoehtojeni lisääntymistä. Monesti ne asiat, joissa tarvitsemme valmennusta, liittyvät omaan rajoittuneisuuteemme tai siihen ettemme tiedä, miten voisimme muuttaa toimintatapojamme.

On ollut kiinnostavaa näin valmentajana olla itse valmennettavana, koska pääsen näkemään myös asiakkaan näkökulman. On tosi hienoa olla mukana tällä valmennusmatkalla Tytin kanssa!"

- Piia Tuominen

Haluatko sinäkin Tytin valmennettavaksi?

Lue lisää henkilökohtaisesta yrittäjävalmennuksesta