Asiakastarina: Nainen, Pirkanmaa

Tämä henkilökohtaisen yrittäjävalmennuksen asiakastarina on keväältä 2017.


"Aloitin valmennusmatkan Tytin kanssa tietämättä oikeastaan, mitä henkilökohtainen yrittäjävalmennus voisi pitää sisällään. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta vastaavasta, joten olin hyvin innokas ja utelias valmennuksen suhteen. Yritystoimintani kaipasi kipeästi piristystä ja oma tekemiseni uutta pontta ja ideoita. Olin jo pitkään haaveillut esim. verkkotuotteiden markkinoille tuomisesta. Oma aliarvioiva käsitykseni osaamisestani ja uskalluksen ja voimavarojen puute olivat olleet pitkään kehittymiseni esteenä.

Valmennuksen aikana huomasin nopeasti, että asetan tekemiselleni turhan korkeita laatuvaatimuksia, jotka sitten estävät minua toteuttamasta asioita ja siten mm. hidastaa liiketoimintani kehittymistä – ja rahan tuloa! Opin myös, että omia saavutuksia pitää ja kannattaa tuoda julki ihan luvan kanssa. Jokainen menestys ja onnistuminen tuo minulle näkyvyyttä oman alani osaajana ja tuo nimeäni esille positiivisessa mielessä.

Aloin miettimään tuotteitteni hinnoittelua. Tytin hienoisella ohjauksella ymmärsin, että myyn kokemukseeni ja osaamiseeni nähden palveluitani liian halpaan hintaan. Päätin nostaa palvelujeni hintoja ja luoda erilaisia digituotteita. Valmennus innoitti minussa myös opiskelijan ja lähdin opiskelemaan lisää yritystoimintaan liittyviä asioita.

Olen NIIN onnellinen siitä, että uskalsin lähteä tälle matkalle, vaikka epäilinkin taloudellisia mahdollisuuksiani siihen. Ehkä paras raha, mitä olen itseeni ikinä sijoittanut! Yritystoimintaani liittyviä kehitystoimenpiteitä, ideoita ja suunnitelmiakin suurempana asiana pidän valmennuksen minulle itselleni tuomia positiivisia muutoksia.

Olen varma, että valitsin itselleni juuri oikean valmentajan! Tytti oli oikea valinta taustansa, kokemuksensa ja ennen kaikkea asenteensa takia. Valmennuksen aikana olen mm. kehittänyt koulutustuotteitani digitaalisempaan suuntaan, alkanut toteuttaa suunnitelmallista sähköpostimarkkinointia, nostanut hintojani ja määritellyt ihanneasiakkaani. En mitenkään olisi jaksanut puurtaa tätä kaikkea yksin ilman Tyttiä. Itseeni sijoitettu rahamäärä on tullut ja tulee vielä takaisin moninkertaisena! "

- Nainen, Pirkanmaa, kevät 2017

Haluatko sinäkin Tytin valmennettavaksi?

Lue lisää henkilökohtaisesta yrittäjävalmennuksesta