7 syytä, miksi yrittäjän tulisi lähteä mukaan digibisnekseen?

mukaan digibisnekseen

Digibisnes kasvaa jatkuvasti ja yhä useimmat yrittäjät ovat lähteneet mukaan digibisnekseen viemällä tuotteitaan ja osaamistaan verkkoon. Se on upea juttu!

Reboot Finlandin mukaan yrittäjän kolme tärkeintä digitaitoa ovat myynnin ja markkinoinnin yhdistäminen, omien tuotteiden hiominen ja kehittäminen jatkuvasti ja asiakkaan ostopäätöksen helpottaminen.

Nämä pitävät varmasti kutinsa, mutta halusin vielä vähän laajentaa tätä näkökulmaa ja listasin alle omia johtopäätöksiä siihen, miksi yrittäjän kannattaisi lähteä digibisnekseen tai vähintään kehittää jo olemassa olevaa bisnestään!

7 syytä, miksi yrittäjän kannattaa lähteä mukaan digibisnekseen?

  1. Tulet kartoittaneeksi uudelleen, kuka oikeasti on ihanneasiakkaasi. Hän ei välttämättä ole enää sama kuin aloittaessasi yrittäjänä tai digituotteesi ihanneasiakas voi olla ihan eri kuin esimerkiksi fyysisissä tuotteissa.
  2. Opit paketoimaan osaamistasi paremmin valmiiksi (digitaaliseksi) tuotteeksi. Perehdyt myös uudelleen hinnoitteluun, joka verkkotuotteita tehdessä menee vähän eri tavalla.
  3. Kehität samalla sähköposti- ja somemarkkinointiasi, koska digibisnes lähes vaatii sitä. Perehdyt keinoihin, joiden avulla sähköpostilistasi kasvaa rutkasti.
  4. Opit kehittämään omia digituotteita. Kun tiedät, miten niitä tehdään ja olet oppinut parhaimmat jipot upean digituotteen luomiseen, vain taivas on enää rajana!
  5. Opit hyödyntämään automaatiota digibisneksessäsi. Tuotteesi jakaminen ja siitä tiedottaminen helpottuu hurjasti, joka helpottaa myös asiakastasi ostopäätöksen tekemisessä.
  6. Digibisneksen avulla löydät itsellesi juuri oikeat asiakkaat ja annat heille mahdollisuutesi ostaa tuotteitasi.
  7. Digibisnes ei pysähdy, vaan pystyt aina kehittämään toimintaasi entistäkin paremmaksi.

Kuulostaa hienolta, eikö vain? Mitäs sanoisit, jos voisit lähteä kehittämään digibisnestäsi samantien?

Lähde mukaan Enemmän euroja verkosta! – Ideasta digituotteeksi -verkkovalmennukseen. Valmennuksessani saat selkeän reitin, jota kulkea sekä kaikki työkalut, joita tarvitset oman digituotteesi tekoon!

Klikkaa tästä www.tyttilaine.fi/enemmaneurojaverkosta, niin pääset tekemään digibisnesunelmastasi totta!

P.S. Pistä kuitenkin hippulat vinkumaan, sillä kurssi alkaa jo torstaina 12.10.2017, enkä tiedä, milloin tämä valmennus toteutuu mahdollisesti seuraavan kerran.

Tytti Laine
Someillaan?

Kommentit

Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Haluatko lisää intoa ja inspiraatiota? Onnistuu! Jätä tietosi