5 keinoa, joilla onnistut saamaan lisää asiakkaita, aikaa ja rahaa!

aikaa ja rahaa

Haluaisitko saada enemmän asiakkaita, aikaa ja rahaa? Lataa täältä maksuton viiden päivän Enemmän euroja -verkkokurssini ja opit helposti verkossa viidessä päivässä miten nautit ja tienaat yrittäjänä enemmän! >>

 

Koska koen, että useat yrittäjät haluavat saada lisää asiakkaita, aikaa tai rahaa (ja usein näitä kaikkia :-), jaan tässä viisi keinoa, jolla onnistut siinä!

1. Aikatauluta

Säästääksesi omaa aikaasi ja samalla myös omaa hyvinvointiasi on äärimmäisen tärkeää huolehtia selkeistä aikatauluista. Kun suunnittelet työviikkosi ja -kuukautesi sekä tarkasti että realistisesti, tavoitteet on helpompi saavuttaa. Ilman selkeää ja yksityiskohtaista aikataulua, jonka voi toteuttaa esimerkiksi kalenterin, aikajanan tai vaikkapa miellekartan muodossa, arki on usein hyvin sekavaa ja kaoottista. Tämä puolestaan vaikuttaa myös omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiisi.

2. Priorisoi

Työtehtävien priorisointi kannattaa tehdä jo aikataulun suunnitteluvaiheessa. On tärkeää tiedostaa, mitkä asiat ovat omien tavoitteiden ja arvojen kannalta kiireellisiä ja tärkeitä, ja mitkä asiat voi siirtää sivuun odottamaan. Myös yksittäiset työpäivät on hyvä jakaa erilaisten työtehtävien mukaan – toiset asiat vaativat hyvää energiatasoa ja keskittymistä, toiset puolestaan sujuvat jo enemmän rutiinilla.

3. Hyödynnä digimarkkinointia

Digimarkkinointi on kustannustehokas, helppo ja monia tavoittava keino markkinoida omia toimiasi laajalle yleisölle. Digimarkkinointia (mm. somen käyttöä) on tärkeä miettiä samalla tavalla kuin esimerkiksi perinteistä markkinointia tai budjetointia. Suunnitelma ja selkeä tavoite ovat olennaisia, jotta saavutat julkaisuillasi sen mitä haluat. Digimarkkinoinnin keinoin sinun on mahdollista löytää myös uusia asiakasryhmiä sekä kommunikoida nykyisten asiakkaidesi kanssa mutkattomasti.

4. Aseta tavoitteita

Kokeile asettaa itsellesi helppoja sekä saavutettavia tavoitteita jokaiseen päivääsi! Tavoitteiden merkitys motivaation kannalta on huomattava ja motivaatio puolestaan ajaa sinua tehokkaasti kohti päämäärääsi!

5. Toimi!

Kun yllä olevat ovat kunnossa, jäljelle jää enää itse toiminta! Joten nyt on juuri sinun aikasi loistaa, laita kuulokkeista soimaan sinua energisoiva lempikappaleesi! Sitten vain tukka putkella kohti seuraavaa välitavoitettasi! Tsemppiä!

**************************************************************************************

Miten minä onnistuin?

Oman yrittäjyyteni alkuaika (yritykseni täyttää tänä vuonna 20 vuotta) oli uskomattoman hurjan reissaamisen aikaa. Ramppasin kouluttajana eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Tultuani äidiksi halusin elämäni todellakin muuttuvan: en halunnut enää tehdä reissutöitä, olla jatkuvasti menossa ja yöpyä poissa kotoa.   

Tein vahvan, tietoisen valinnan muuttaa yritystoimintaani, lähteä opiskelemaan ja harjoittelemaan verkkoliiketoimintaa. Halusin hyödyntää nettiä laajasti tekemisessäni sekä päästä työskentelemään ilman puuduttavaa reissaamista. Halusin paikkariippumattoman työn ja verkon avukseni.  

En vain ollut lainkaan varma, mitä pystyisin myymään verkossa. Varsinkin markkinointi mietitytti. Selvittelin asioita viikko ja kuukausi toisensa jälkeen. En vain jotenkin päässyt asiassa eteenpäin ja samalla koin kovasti turhautumista, pettymystä ja suruakin. Rahaa ja aikaa kului, mutta euroja ei tullut.  

Kun sitten lopulta uskaltauduin käyttämään samoja keinoja, joita olin oppinut niitä menestyksekkäästi toteuttaneelta valmentajaltani ja markkinoin ensimmäisen kerran osaamistani netissä, sain mukaan peräti 656 osallistujaa! Vuodessa tein viisinumeroisia myyntikuukausia ja kasvatin sähköpostilistaani useilla tuhansilla.

Nykyisin saan auttaa omia ihanneasiakkaitani vapauttamaan itselleen uutta aikaa ja energiaa sekä tuplaamaan tuloksiaan digimarkkinoinnin keinoin!

**************************************************************************************

Lasketaanko tähän väliin hieman matikkaa? Jotta sinäkin voisit saavuttaisit 100% tuloksen mitä se vaatii sinulta?

50% tavoitteita + 50% toimintaa = 100% tulos

Myös tunteilla on vaikutusta yrityksesi tuloksiin. Et ehkä ensimmäisenä tulisi ajatelleeksi, mutta tunteet vaikuttavat tavoitteiden asettamiseen, niiden seurantaan ja tuloksiin! Välttämättä ei ole kohdallasi kyse siitä, ettetkö tietäisi, mitä sinun kannattaisi tehdä saavuttaaksesi tuloksesi. Jotenkin vaan “elämä tulee eteen” ja valitsetkin helpomman reitin kuin sen, joka vaatisi sinulta jonkin verran ponnisteluja. Monet tärkeät teot jäävät toteutumatta, kun ihminen toimii hetken mielijohteiden perusteella eli silloin, “kun vaan tekee mieli”…

…joten jos tämä tuntemus saadaan muutettua, muuttuvat myös tulokset automaattisesti.

Miten sitten juuri minun olisi mahdollista saada halutessani ihan oikeasti tuplattua tulokseni sekä saada lisää asiakkaita, aikaa ja rahaa?

Hyvä kysymys! Saat siihen käytännön vinkit ja keinot 14.6. Helsingissä järjestämässäni työpajassa!

Haluatko markkinoida verkossa tehokkaasti ja helposti? Jos kyllä, työpaja on tarkoitettu ehdottomasti juuri sinulle!

Työpajassa ja sen oppien avulla

  • tiedät, miten voit säästää aikaasi selkeällä suunnittelulla, ajastuksilla ja automatisoinnilla
  • hyödynnät juuri oikeita kanavia yrityksesi markkinoinnissa saat keinoja muuttaa asiakasvirtasi rahaksi
  • opit, miten saat pienelläkin markkinointibudjetilla suurtakin myyntiä
  • sinulla on selkeä suunnitelma digimarkkinointisi vauhdittamiseksi

Kurkkaa tästä työpajan tarkempi kuvaus ja lunasta oma pääsylippusi ajan, asiakkaiden ja rahan maksimoimiseen!

Click here to subscribe

Tytti Laine
Someillaan?

Kommentit

Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Haluatko lisää intoa ja inspiraatiota? Onnistuu! Jätä tietosi