3 työkalua, jolla saat yrityksesi Googlen suosioon!

googlen suosioon

Miten päästä Googlen suosioon? Oletko koskaan googlannut yritystäsi ja katsonut, millaisia hakutuloksia maailman suurin ja suosituin hakukonesovellus antaa yrityksellesi? Google on keinona päivittäin yli 3,5 miljardille etsinnälle. On siis äärimmäisen tärkeää, että yrityksesi näyttäytyy tässä palvelussa edukseen ja haluamallasi tavalla.

Tarkastapa, millaisia tuloksia juuri sinun yrityksesi nimellä Google antaa. Ovatko kaikki ensimmäiseltä hakusivulta sinun yritystäsi koskevia? Antaako Google yrityksellesi oikean sijainnin Google Mapsissa? Entä oletko miettinyt, millaisilla hakusanoilla mahdollinen asiakkaasi hakee sinun yritystäsi tai vastaavia toimijoita netistä? Miten voisit näkyä entistä paremmin kaiken kaikkiaan Googlen tuloksissa?

Tässä kolme työkalua, joilla voit saada Googlen paremmin oman yrityksesi kaveriksi.

 1. Google My Business

Huolehdi, että yrityksesi aukioloajat, puhelinnumero ja reittiohjeet löytyvät Google-haussa ja Mapsissä. Mikäli yritykselläsi on liikepaikka, varmista, että StreetView näyttää oikeaan kohtaan kadulla. Voit myös jakaa uutisia ja päivityksiä asiakkaille, vastata arvosteluihin ja selvittää, miten asiakkaat löytävät yrityksesi.

2. Googlen avainsanatyökalu

Tarvitset Googlen Adwords-tilin hyödyntääksesi Googlen avainsanojen suunnittelijaa. Tällä työkalulla voit etsiä uusia avainsanoja ja hankkia tietoja hakujen määrästä. Voit saada vinkkejä myös hakukoneoptimointiisi! Valitse parhaiten osumia tuottaneet avainsanat (noin 5–20 kpl) ja hyödynnä niitä julkaisuissasi.

3. Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama tilastotyökalu ja tarvitset sitä varten Google-tilin ja verkkosivustosi osoitteen. Voit asentaa tilastointityökalun keräämään tietoa verkkosivustosi liikenteestä ja pääset tutustumaan paremmin sivustosi vierailijoihin. Pääset näkemään, minkälaiset julkaisut kiinnostavat eniten ja mistä sivustolta tai palvelusta käyttäjät ohjautuvat verkkosivuillesi.

Oletko käyttänyt näitä työkaluja aiemmin? Kuulen ilolla, millaisia kokemuksia sinulla on tai millaisia mahdollisia haasteita olet kohdannut.

Laita viestiä kommenttikenttään!

 

Valmistaudu onnistumaan!

Tytti *

tyttilaine.fi

 

Someillaan?

Tytti Laine

Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan.

Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Tytti Laine
Someillaan?

Kommentit

Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan. Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!