Puhtia bisnekseen ja kevyempää oloa

puhtia bisnekseen

Vierasbloggaajana Jaana Mikkonen

Mites siellä voidaan? Onko energinen olo ja paukkuja riittää helposti koko päiväksi? Bisnekset sujuvat kuin tanssi? Illalla fiilikset on korkealla ja ihmettelet, että joko se päivä meni? Mahtava päivä ja vielä olisi intoa tehdä vaikka mitä!

Vai alkaako kelkka hyytyä jo iltapäivästä? Tai jopa aamupäivästä? Tulee syötyä miten sattuu ja ei oikein liikkumaankaan ehdi? Kilojakin on alkanut kerääntyä ja vaa’assa käyminen ei enää houkuttele? Peilikuva ahdistaa ja mielessä on käynyt, että pitäisi tässä vähän laihduttaa? Kun vain jaksaisi ja ehtisi. Tiedät miten pitäisi toimia, mutta jotenkin sitä vain tulee toimittua kuten ennenkin.

Mitä enemmän kiloja kertyy vyötärölle, sitä enemmän ahdistaa sekä vaatteet, että arki. Yrittäjänä ei olisi kuitenkaan varaa voida kauhean huonosti, sillä väsymys ja tehottomuus vaikuttaa myös kukkaroon ja sitä kautta taas henkiseen hyvinvointiin. Stressiä pukkaa pahimmillaan joka suunnasta. Siitä se kierre lähtee ja suuntaa on vaikea muuttaa.

Oletko tullut koskaan ajatelleeksi, että arkesi muodostuu tavoistasi. Tottumuksesi ohjaavat elämäsi suuntaa. Kuvittele omaa tyypillistä päivääsi. Ajat tiettyä reittiä työpaikalle, hoidat päivän työt, sitten käyt tutussa kaupassa ja ostoskärrysi ohjautuvat täsmälleen samaa reittiä kassaa kohti kuin aina ennenkin. Iltasi on yhtä ennustettavissa, toistat helposti samoja asioita.

Jos et koskaan pysähdy miettimään, arkesi tulee olemaan täsmälleen samanlaista joka ikinen päivä. Onko se hyvä vai huono juttu, riippuu siitä miten voit tällä hetkellä. Jos tapasi eivät palvele sinua, on aika tehdä muutoksia.

Se että et ehkä ole kovin tietoinen omista tavoistasi, johtuu siitä, että meidän aivomme pyrkivät luomaan rutiineja, jotta ne säästäisivät energiaa vaativampiin tehtäviin ja arjen jokapäiväiset tehtävät kuluttaisivat mahdollisimman vähän energiaa. Näitä automaatioita ohjaa meidän alitajuntamme. Ilman automaatioita, arkemme olisi monin verroin raskaampaa.

Ongelma onkin siinä, että aivot eivät pyri tapoja muodostaessaan arvioimaan, onko tämä tapa hyväksi sinulle pitkällä tähtäimellä. Et useimmiten päätä tietoisesti toimia itsellesi haitallisella tavalla. Nämä tavat ovat kuitenkin muodostuneet vuosien ja jopa vuosikymmenien aikana, joten niiden muuttaminen ei ole aina ihan yksinkertaista.

Useimmiten muutosta lähdetään tekemään niin, että ennestään kiireiseen arkeen yritetään lisätä asioita, uusi dieetti ja liikuntaharrastus. Ajatus on sinänsä hyvä, mutta haasteeksi muodostuu se, että arjesta tulee liian haastavaa.

Mentaalivalmennus – musta vyö mielenhallintaan on mentaaliseen painonhallintaan ja tapojen muuttamiseen perustuva 10 viikon verkkokurssi, joka vie sinut kohti onnistumista, pysyvää painonhallintaa ja energisempää elämää.

Olen luonut aivotutkimukseen perustuvan helpon ja käytännöllisen LOOP-menetelmän tapojen muuttamiseksi. Opit askel askeleelta tekemään pysyvän muutoksen ja hallitsemaan mielitekojasi. Ei enää repsahduksia ja sitä seuraavia morkkiksia vaan kestäviä tuloksia! Näet vihdoin millainen sinä olet parhaimmillasi; energisenä, peilikuvaasi tyytyväisenä ja tehokkaana itsenäsi.

Menetelmän tavoite on tehdä muutoksesta ja sen toteuttamisesta sinulle helppoa niin, että jo ennestään kiireiseen arkeesi ei yritetä runnoa lisää haastavia elementtejä. Sinun ei tarvitse ryhtyä kitkuttelemaan kitudieetillä tai laskemaan kaloreita tai muuta vaivalloista. Kurssi lähtee liikkeelle siitä, että tehdään tilaa todelliselle muutokselle. Saat arkeasi helpottavia työkaluja ja simppelin terveellisen ruokalistan, järkeviä ja oikeasti helppoja vaihtoehtoja tämänhetkisille hätäratkaisuille.

Toki LOOP-menetelmä toimii yhtä hyvin minkä tahansa tavan muuttamiseen, joten opittuasi sen, voit hyödyntää sitä myös työssäsi. Mikä sen parempaa, arki sujuu ja työ sujuu! Silmäsi aukeavat ja pystyt tekemään tietoisempia valintoja.

Verkkokurssi käynnistyy nyt ensimmäistä kertaa ja tällä pilottikurssilla saat erityisen paljon tukea ja voit esittää toivomuksia ja ehdotuksia. Kurssi kestää 10 viikkoa, jona aikana saat kannustavaa tukea sekä ryhmältä että minulta. Kurssiin sisältyy myös seurantajakso ja pysyvä tukiryhmä. Tule mukaan huikeaan onnistujien ryhmään! Aika onnistua on NYT! Tarvitaan vain PÄÄTÖS, että sinä haluat onnistua! Ei “sitten kun”, ei huomenna, vaan juuri NYT!

Jaana Mikkonen            Jaana Mikkonen

Life coach, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer.

Olen tapojen muuttamisen asiantuntija ja toiminut hyvinvointialalla neljä vuotta. Kehittelemälläni aivotutkimukseen perustuvalla LOOP-menetelmällä pääset maaliin helpommin kuin ikinä osasit kuvitella. Ensimmäinen LOOP-menetelmään perustuva mentaalivalmennus alkaa 24.10.2016. Mentaalivalmennus keskittyy tällä kertaa painonhallintaan.

Tytti Laine
Someillaan?

Tytti Laine

Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan.

Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!
Tytti Laine
Someillaan?
Tytti Laine
Tytti Laine
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palveluidensa tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksiaan sekä verkostoitumistaan.Tytti on luonut maksuttoman Enemmän euroja! -verkkokurssin, jonka kautta hän haluaa auttaa yrittäjiä saamaan yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa. Liity mukaan www.enemmaneuroja.fi ja valmistaudu onnistumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *